Om oss

Global Leader in Supply Chain Management Solutions


Med över 13 års erfarenheter inom elektronikindustrin kan du räkna med att BYCHIPS är din mest pålitliga leverantör av elektroniska komponenter.

Vår unika marknadsinblick skiljer oss från konkurrensen. Vi har anpassat leveranskedjelösningar för att hjälpa din verksamhet att fungera effektivt.

I en värld där allt är automatiserat kan du förvänta dig att BYCHIPS ger dig personlig support och exceptionell kundservice.

Snabbsvar och strömlinjeformade distributionsprocesser gör att du kan få de material du behöver, omedelbart och utan att kompromissa med dina produktionslinjer.

Vad kan vi göra för dig?

BYCHIPS är din bästa partner inom Semiconductor Components Procurement.

Vi serverar företag som sträcker sig från globala EMS, OEM-företag och distributörer till små och lokala tillverkare. BYCHIPS erbjuder inte bara lösningar på komponentbrister, men vi har också olika tjänster som syftar till att hantera våra kunder överskott.

Våra tekniskt skickliga och upphandlings erfarna medarbetare talar mer än 20 olika språk för att hantera dialog med kunder och leverantörer från hela världen.

BYCHIPS har varit engagerad i distributionen av elektronikkomponenter till branschen sedan 2005. Vi ser till att våra kunder får komponenter snabbt och billigt och vi kan dessutom hjälpa dem att bortskaffa eventuellt överflödigt lager.


Maila oss nu: [email protected]