Om oss

Global ledare inom Supply Chain Management Solutions


Med över 13 års erfarenheter inom den elektroniska komponentindustrin kan du räkna med att BYCHIPS är din mest pålitliga leverantör av elektroniska komponenter.

Vår unika marknadsinblick skiljer oss från tävlingen.Vi har anpassade Supply Chain -lösningar för att hjälpa ditt företag att driva effektivt.

I en värld där allt är automatiserat kan du förvänta dig att BYCHIPS ska ge dig personligt stöd och exceptionell kundservice.

Snabbt svar och strömlinjeformade distributionsprocesser gör att du kan få de material du behöver, snabbt och utan att kompromissa med dina produktionslinjer.

Vad kan vi göra för dig?

BYCHIPS är din bästa partner inom halvledarkomponenterupphandling.

Vi betjänar företag som sträcker sig från Global EMS, OEM -företag och distributörer till små och lokala tillverkare.BYCHIPS erbjuder inte bara lösningar på komponentbrist utan vi har också olika tjänster som syftar till att hantera våra kunder överskott.

Vår tekniska skickliga och upphandlingsupplevda personal talar mer än 20 olika språk för att hantera dialog med kunder och leverantörer från hela världen.

BYCHIPS har varit engagerad i distributionen av elektroniska komponenter till branschen sedan 2005. Vi ser till att våra kunder snabbt och billigt får komponenter, och vi kan dessutom hjälpa dem att avyttra överskott av överskott.

Vi tillhandahåller 90 dagars kvalitetsgaranti till alla komponenter vi sålde.

Maila oss nu: [email protected]